maak vandaag uw werkplek van morgen

Gesteund door nieuwe technologieën (think cloud & big data) en de unieke eigen tooling, implementeerd Smartify vandaag reeds de workplace technology solutions van morgen. We willen samen met onze klanten evolueren van het traditionele CAPEX-model naar meer elastische en schaalbare OPEX-model. Van het traditionele “uitrollen, beheren en onderhouden” van workplace technology solutions, naar flexibele, schaalbare customer focussed oplossingen met een op voorhand gedefinieerde resultaatsverbintenis. We willen focussen op een lange termijn relatie met onze klanten, en samen evolueren van een transactionele naar een contractuele manier van samenwerken.

Managed printing solutions

De definitie van Managed Print Services is breed, maar het eindresultaat is simpel: het verkrijgen van inzicht in en controle over uw printinginfrastructuur en kosten, wat u helpt om geld te besparen en de productiviteit te verhogen. Managed Print Services helpt u ook met uw printing duurzaamheid en document security te verhogen.

Meer Managed printing

Smart signage solutions

Digital signage is een krachtige en doeltreffende oplossing om te informeren, entertainen of te adverteren via beeldschermcommunicatie. Met goede digital signage kan men de aandacht van de klanten trekken, hen informeren en hen van dienst zijn met als doelstelling om meer omzet of winst te genereren of een betere dienstverlening te creëren.

Meer Smart signage

efficient, duurzaam en kostenbesparend

Enterprise Mobility Management

Enterprise Mobility Management (EMM) is een allesomvattende aanpak voor het beveiligen en het mogelijk gebruik van smartphones en tablets van werknemers
(BYOD – bring your own device) .

Meer EMM

Managed IT-services

Smartify is gespecialiseerd in managed IT-services voor kleine tot middelgrote organisaties. Smartify biedt de flexibiliteit van een KMO met
de kennis van een groot bedrijf.

Meer Managed IT

waarom wachten tot morgen als het vandaag ook al kan

Document Solutions

Onze fleet management tool biedt een veilige software oplossing om een overzicht te krijgen op uw specifieke printomgeving.

Meer Document solutions

Equipment / supplies

Onze fleet management tool biedt een veilige software oplossing om een overzicht te krijgen op uw specifieke printomgeving.

Meer Equipment
smartify. tomorrow's workplace today

Contact

Smartify streeft ernaar om binnen 24 uur (op werkdagen) contact op te nemen met u.

Smartify NV
Prins Boudewijnlaan 41
2650 Edegem
Belgium

+32 3 210 18 18
info@smartify.be

Stel een vraag

Versturen

© 2016 Smartify NV

Share